Diumenge familiar al Brusi

Benvolgudes famílies,

MOLTES GRÀCIES! 

Aquest matí i durant tot el dia l'escola ha estat plena de vida, tot i ser diumenge. Infants, pares, mares, avis , àvies, administrativa de l'AMPA i  mestres tots plegats treballant amb un objectiu comú: millorar l'espai exterior. Fa uns mesos ja vam fer en una primera fase amb la bassa. 

Tothom que ha aparegut avui per l'escola ha col·laborat: s'han pintat bancs de l'hort, s'ha desmuntat l'aparcapatinets que hi havia a la planta baixa del vestíbul i se n'ha muntat un de nou al pati al costat de la porta del carrer Llull, s'ha repintat la caseta de l'entrada de Sardenya, s'ha netejat la terrassa del primer pis i els patis interiors de la planta baixa, s'han muntat dues taules noves de tennis taula, s'ha desmuntant la muntanya de rodes i s'ha muntat una mica més enllà per poder posar-hi la nova estrella de l'espai tranquil de joc, el tipi, s'ha canviat la instal·lació del rec automàtic, s'han esclarit els raves i les pastanagues, s'han netejat totes les parades i la caseta de l'hort, s'ha fet un tancat per a poder posar la matèria seca que després posarem al compostador, s'ha pintat la fusta del perímetre del sorral per tal de que es vegi bé, s'han fet tallers de menjadores d'ocells i de creació amb material reutilitzat.... Al migdia hem fet un parèntesi i gràcies als que han preparat les taules i les han parat hem pogut recuperar forces per tal de poder acabar la feina començada.

Moltes gràcies a cadascun/a de vosaltres que ha fet possible que aquesta jornada hagi estat un èxit.
Els que avui no hi heu pogut participar no us amoïneu en farem d'altres.
Un goig pertànyer a aquesta comunitat educativa. Avui tots hem après i hem posat els mitjans per continuar aprenent, el treball col·laboratiu dóna fruit.

MOLTES, MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES els que avui heu pogut participar. 
Queda tothom convocat per a la propera vegada!!!










Comentaris